Training wapens

Wij zijn voorstanders van droog vuur training. Met behulp van uw eigen vuurwapen, trigger en zicht met de SureStrike Laser Cartridge, zal u helpen bij het verbeteren van bijna elk aspect van uw schieten vaardigheden. 

Als je traint, wil je trainen voor situaties in het echte leven met terugslag en geluid. Je hebt meer geavanceerde training nodig dan alleen het verbeteren van je trigger pull en sight alignment. 

Het toevoegen van realisme aan uw opleiding, is wat de Recoil Enabled Training Pistol is alles over. Dit is de beste manier om te trainen voor het echte leven situaties, met geluid en gevoel van een echt pistool, en terugslag die ongeveer 30%-40% van de levende munitie opleiding simuleert. De Recoil Enabled Training Pistol is volkomen veilig, en kost een fractie van de opleiding met munitie. 

 

Het combineren van een kwaliteit Airsoft met cutting edge duurzame laser training technologie en de i-MTTS doelen of Smokeless Range® Simulators zijn de perfecte trainingstools voor thuis verdediging en veroordelende situationele bewustzijn.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 14-04-2017 - Wil je een uitgebreid review lezen over de Laser-Ammo patroon?...  lees meer
  • 04-01-2017 - Mezelf verwend voor Kerstmis met de Interactive Multi Target Training...  lees meer
Plaats een bericht
© 2013 - 2021 Laser Ammo nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel