Adaptors

LASER AMMO maakt het mogelijk om een bestaand pakket, uit te breiden met accessoires. Hierdoor kan "training at home" nog beter beleeft kan worden. Kijk bijvoorbeeld naar de adapters waardoor je je laser op verschillende kalibers kunt gebruiken.

 de .300 WIN MAG Adaptor is nu ook op voorraad en leverbaar

Verwisselbare Actie Caps

De SureStrike ™ Actie Caps hebben een micro-processor gestuurde primer, waarin de SureStrike ™ activeert. Hierdoor wordt tijdens het 'vuren', het wapen mechanisme beschermt tegen beschadiging tijdens droge afvuren.

Door het gebruik van verwisselbare Actie Caps, elk met een ander programma, kan de gebruiker kiezen tussen een trainingsmodus, boursighter mode (constant signaal voor het instellen van je richtmiddelen). Beide kunt op deze website kopen (Multimode.).

Alle Actie Caps zijn gegarandeerd voor minstens 5.000 schoten waardoor ze een "goedkope refill" zijn voor uw cartridge. Actie Caps zijn beschikbaar voor 9 mm, 223, 38sp en 380 cartridges en allen zijn beschikbaar met de onderstaande programmering opties. Eventuele aangepaste programmering is op aanvraag beschikbaar.

Caliber Adapters voor al uw vuurwapens

Aangezien de meeste schutters gebruik maken van meer dan één kaliber, hebben we de SureStrike ™ zo ontwikkeld dat deze modulair is (je kunt werken met een verscheidenheid aan van pistolen en geweren door het toepassen van verschillende adapters).

Wij bieden ook sets aan, die vooraf geselecteerde, populaire kalibers heeft.

Reset Trigger for Glocks 

De meest realistische Reset Trigger op de markt

Een speciaal ontworpen spits, gewijzigde trekkerbar en trekkerbehuizing geeft u een consistente en realistische trekkerdruk. 

De Reset Trigger System druppels heeft u binnen 15 minuten in uw Glock geinstalleerd. Hiermee ben je snel klaar voor de training. Dit zal zich vertalen naar betere schietresultaten voor de keer dat u gebruikt maakt van 'live' ammo.

Deze reset trigger-kit is anders dan de andere kits op de markt. Deze trigger pull geeft u een realistische simulatie van een echte Glock trigger, en het zal de SureStrike ™ bedienen. Deze twee gecombineerd, geeft u de meest dynamische, droge brand / laser brand trainingstool beschikbaar op dit moment.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 Laser Ammo nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel