L.A.S.R. professional Software license (License only)

Artikelnummer: L.A.S.R. License Key
Artikel 1 van 3
€ 177,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

De levertijd bedraagt 6 dagen.

De L.A.S.R. Pro-software licentie verstrekt de schutter met een "real-time" feedback over (het) afgevuurde schot(en). Mede door deze snelle feedback is de schutter in staat om een realistische training neer te zetten en zo zijn schietvaardigheden op peil te houden.  

Met een keuze uit 9 verschillende "Hit & Miss zones" tegelijkertijd, diagonostische modus, wedstrijd modus enz., kunt u uw schietvaardigheid in een realistische manier op peil houden. In combinatie met de SureStrikeTM laser cartridge kunt u vrijwel alle drills nabootsen alsof u op een schietbaan staat en dat allemaal in uw eigen woonkamer.

Via de L.A.S.R. Pro-software kunt u tot 9 doelzones bepalen die door uw gewone webcam zullen worden gedetecteerd. Het "laser-schot" afgevuurd met het in uw wapen geplaatste SureStrikeTM cartridge, word gedetecteerd door de L.A.S.R. software en verstrekt een "instant" feedback met een audiable signaal. De software registreert de positie van het schot en de tijd, voor latere referentie.

Vereisten: alles wat je nodig hebt is een PC (Windows Vista of hoger) en een webcam (minimale resolutie 640 x 480),  dus geen Windows XP of eerdere windows besturingssystemen. Dit product werkt niet op een Mac.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 Laser Ammo nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel